Taloturva – ammattilaisen työpaikka

Taloturva on putkiremontteihin erikoistunut yritys. Missiomme on auttaa ihmisiä asumaan helpommin ja ennen kaikkea turvallisemmin.

Arvostettuna työnantajana meille on kunnia-asia tarjota mahtava työpaikka, jossa työntekijä viihtyy. Tervetuloa ammattilaisten pariin!

Miksi meille töihin? Työpaikkoja

Katso video

Miksi juuri meille töihin?

Tai täytä avoin hakemus ja hae Taloturvalle töihin

Täytä lomake ja hae meille töihin.


 • puhekupla peukku ikoni paksumpi

  Hyvä työilmapiiri

  Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa. Olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolmena vuotena.

 • palkka urakehitys 2

  Kilpailukykyinen palkka

  Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

 • kalenteri ikoni 2

  Joustavuus

  Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

 • karting ikoni 4

  Virkistäytymiset

  Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

 • oppiminen ikoni2

  Jatkuva kehittyminen

  Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

 • icon asentaja

  Laadukkaat työvälineet

  Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Taloturva – alan edelläkävijä

Putkiremontteja jopa kolmessa päivässä – rakenteita rikkomatta. Edes evakkoon ei tarvitse muuttaa remontin ajaksi. Tämän tietävät jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat.

Yleisimmät työtehtävät

 • remonttiedustaja myyja alue edustaja web2

  Remonttiedustaja

  Jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä huippumyyjäksi, olet kenties oikea henkilö tiimiimme. Vastaat korkeatasoisten putkiremonttien myynnistä omakotiasukkaille. Tukenasi on tsemppaava myyntitiimi. Tehtävään saat jatkuvan koulutuksen ja loistavat työkalut myyntisi tueksi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

  Hae töihin Taloturvalle Remonttiedustajaksi / Myyjäksi – Suomen paras rakennusalan työpaikka tutkitusti
 • myyntipaallikko kuva tyopoydan aaressa uusi

  Myyntipäällikkö

  Toimintamme laajetessa eri paikkakunnille etsimme myyntipäälliköitä johtamaan useiden alueiden myyntitiimejä. Vastuullasi on tsempata porukkasi huipputuloksiin päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kouluttaa uudet tekijät myynnin saloihin sekä totta kai pitää omat myyntitaitosi vireessä.

  Hae myyntipäälliköksi
 • ajanvaraaja kuva nettisivuille

  Ajanvaraaja

  Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat asiakastapaamisten järjestystä. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta kuvaavat sinua hyvin. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä me koulutamme sinut tehtävään.

  Hae tästä Ajanvaraajaksi
 • asentaja putkimies lampoverkko remontti omakotialo web2 2

  LVI-asentaja

  Toimit LVI-alan ammattiasentajana, tehokkuus ohjaa työtäsi ja sinulla halu tehdä työt viimeisen päälle. Jos tunnistat itsesi ja olet valmis oppimaan uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme.


Avoimet työpaikat