Taloturva – ammattilaisen työpaikka

Taloturva on putkiremontteihin ja aurinkosähköjärjestelmien asennukseen erikoistunut yritys. Missiomme on auttaa ihmisiä asumaan helpommin ja ennen kaikkea turvallisemmin.

Arvostettuna työnantajana meille on kunnia-asia tarjota mahtava työpaikka, jossa työntekijä viihtyy. Tervetuloa ammattilaisten pariin!

Miksi meille töihin? Työpaikkoja

Katso video

Miksi juuri meille töihin?


 • Hyvä työilmapiiri

  Taloturvalla läppä lentää ja kaikkia kannustetaan. Usein hyvä ilmapiirimme pannaan merkille jo työhaastattelussa.

 • Kilpailukykyinen palkka

  Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkan. Ansiot myös kasvavat kokemuksen ja osaamisen myötä.

 • Joustavuus

  Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Myös etätyö on mahdollista tehtävästä riippuen.

 • Virkistäytymiset

  Järjestämme säännöllisesti virkistäytymisiä, joissa timanttinen tiimihenkemme rakentuu. Ethän missaa seuraavaa huipputapahtumaa?

 • Jatkuva kehittyminen

  Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä eväät ammatilliseen kasvuun. Kehitämme itseämme jatkuvasti, toinen toistamme tukien.

 • Laadukkaat työvälineet

  Laatutyö on välinelaji. Olit missä tehtävässä tahansa, saat käyttöösi modernit ammattilaisen työvälineet.

Yleisimmät työtehtävät

 • Remonttiedustaja

  Jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä huippumyyjäksi, olet kenties oikea henkilö tiimiimme. Vastaat korkeatasoisten putkiremonttien myynnistä omakotiasukkaille. Tukenasi on tsemppaava myyntitiimi. Tehtävään saat jatkuvan koulutuksen ja loistavat työkalut myyntisi tueksi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

 • Myyntipäällikkö

  Toimintamme laajetessa eri paikkakunnille etsimme myyntipäälliköitä johtamaan useiden alueiden myyntitiimejä. Vastuullasi on tsempata porukkasi huipputuloksiin päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kouluttaa uudet tekijät myynnin saloihin sekä totta kai pitää omat myyntitaitosi vireessä.

 • Ajanvaraaja

  Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat asiakastapaamisten järjestystä. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta kuvaavat sinua hyvin. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä me koulutamme sinut tehtävään.

 • LVI-asentaja

  Toimit LVI-alan ammattiasentajana, tehokkuus ohjaa työtäsi ja sinulla halu tehdä työt viimeisen päälle. Jos tunnistat itsesi ja olet valmis oppimaan uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme.


Avoimet työpaikat