Tilaa ilmainen viemärikuvaus omakotitaloosi ja vältä vesivahinko

Tulemme kuvaamaan ilmaiseksi omakotitalosi viemärien kunnon. Vältät vesivahingot ja muut viemäri/putkisto-ongelmat helposti tietämällä niiden todellisen kunnon tekemämme kuvauksen ja analyysin avulla TÄYSIN ILMAISEKSI.

Taloturva on todellinen asiantuntija kun kyseeseen tulee omakotitalojen viemäriremontit joihin olemme erikoistuneet tehneet niitä yli 10 000 kappaletta Suomessa ja Ruotsissa sukitusmenetelmällä. Asiakastyytyväisyyttemme on tutkitusti 98% joten olet varmasti tyytyväinen remonttiemme laatuun, nopeuteen, palveluumme sekä hintaan.

Miksi viemärikuvaus on ilmainen?

Aikataulutamme kuvaukset tehokkaasti kalentereihimme. Taloyhtiöissä kartoitukset ovat olleet pitkään maksuttomia, joten halusimme saman oikeuden yksityisille omakotiasujille. Kuvaus tuottaa aina lisäarvoa asiakkaallemme, sillä näin asiakas saa yhdessä ammattilaisen kanssa käsityksen putkiston kunnosta.

viemarikuvaus kartoitus2

Miksi kuvata omakotitalosi viemärit?

Kodin viemäri altistuu monenlaisille syövyttäville aineille päivittäin. Vuosien saatossa viemäriputkisto alkaa materiaalista riippuen rapistua, reikiintyä, halkeilla ja lasittua. Näin vanha viemäriputkisto voi aiheuttaa vakavan vesivahinkoriskin. Tämän lisäksi putkistossa kulkevat kaasut voivat synnyttää reikiä putken yläosaan, jolloin putkesta vuotaa kaasuja hengitysilmaan ja aiheuttaa näin terveysriskin.

Toisin sanoen viemärin kuntoa kannattaa tarkkailla. Me tarjoamme omakotiasujille maksuttomia viemärikuvaksia, joissa edustajamme kuvaa viemärin sisältäpäin viemärikameran avulla. Näin pystytään näkemään viemärin sisäpinta ja arvioimaan putkiston todellinen kunto. Saat tarvittaessa kuvauksen päätteeksi tarjouksen viemäriremontista tai -huollosta.

Viemärikuvaus sisältää

  • Viemärin kuvauksen erikoiskameralla
  • Asiantuntijan arvion putkiremontin ja huollon tarpeesta
  • Tulosten läpikäynnin asiantuntijan kanssa
  • Tarvittaessa tarjouksen viemäriremontista tai -huollosta

Näin tunnistat viemärikuvauksen tarpeen

  • Viemäri vetää ajoittain huonosti.
  • Viemärikuvausta ei olla tehty useampaan vuoteen
  • Putkisto on yli 25 vuotta vanha
  • Talon sisäilmassa on lievää viemärin hajua

Jos yksi tai useampi väittämä pitää paikkansa, suosittelemme lämpimästi viemärikuvauksen varaamista.

Remontoitko tai korjaatko omakotitaloa?

Remontoidessa tai korjatessa vanhaa omakotitaloa kannattaa putkien kunto varmistaa ja estää vesivahinko remontoimaasi taloon, ethän halua että huolella korjaamasi omakotitalo vaurioituu kun jätit remontin kesken kun et noteerannut myös viemäreitä?

Katso video viemärikuvauksesta

Putkiremontit youtube-video
Play Video about Putkiremontit youtube-video

Tilaa ilmainen viemäriputkien kuvaus ja tarkistus

Täytä lomake ja tulemme tekemään omakotitaloosi täysin ilmaisen viemärin putkien kuvauksen sekä tarkistamme niiden kunnon veloituksetta. Et sitoudu mihinkään, emmekä veloita teiltä palvelusta mitään.

Putkimiehet tarkastavat putkiremontin tarpeen ammattitaitoisesti.

Tutustu Taloturvan muihin Youtube-videoihin kanavallamme.