Omakotitalon viemärien kunnossapito

Lyhyt kuvaus aihenäkymästä näkyy myös tässä.

Asiantuntijan hyväksymä artikkeli

Video: Tietoa omakotitalon viemäreistä

Omakotitalon putkiremontti

Kunnossapito

Nyt kun uusi vuosi alkaa jo kuukauden päästä, kannattaa viimeistään miettiä mahdollisen remontin tai muun palvelun tarvetta. Mutta miksi juuri nyt? Vuodenvaihteessa kotitalousvähennyksen määrän voi nostaa jopa 9 000 euroon asti. Luit ihan oikein.

Otsikko 1

Kotitalousvähennys on valtion keino tukea kotimaista työtä ja yrittäjyyttä. Vähennys tehdään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Toisin sanoen hyödynnettyäsi kotitalousvähennyksen säästät rahaa maksamalla vähemmän veroja. Vähennystä voi saada työstä, jonka teetät kotona, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa ollakseen oikeutettu vähennykseen. Taloturva kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Taloturvan VarmaVinkki

83% yli 20 000 euron perinteisistä putkiremonteista voitaisiin välttää sukittamalla putkisto pari vuotta aikaisemmin.

haastattelu blogi riekkiset

Otsikko 2

Kotitalousvähennyksen määrä on enintään 2 250 euroa henkilöä kohden. Vähennystä saa laskun työn osuuden perusteella. Toisin sanottuna kotitalousvähennystä ei saa esimerkiksi työhön käytetyistä tarvikkeista tai matkakuluista. Yksi henkilö saa suurimman mahdollisen vähennyksen, kun työn osuus on vähintään 5 875 euroa. Tällöin 5 875 eurosta voit vähentää 40 % verotuksessa, eli 2 350 €. Tarkimmat lukijamme huomaavat, että tämä määrä on 100 euroa suurempi kuin aiemmin mainittu maksimimäärä 2 250 euroa. Tämä johtuu siitä, että kotitalousvähennyksessä laskuihin otetaan mukaan sadan euron omavastuuosuus.

Video: Viemärikuvaus
Omakotitalon putkiremontti Katso video

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!