Omakotitalon putkiremontti nopeasti ja edullisesti Taloturvalta

Taloturvalta saat huippulaadukkaan putkiremontin omakotitaloosi, jonka aikana voit asua kotona. Käytämme remontoinnissa edistyksellistä sukitus-menetelmää. Tarjoamme omakotiasujille myös maksuttomia viemärikuvauksia, joiden avulla selviää remontin tarve.

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti on usein ajankohtainen yli 25 vuotta vanhassa omakotitalossa

Ennen 90-lukua rakennettujen omakotitalojen putket lähestyvät elinkaaressa loppua. Putkien kunnon arvioiminen omin neuvoin on hankalaa, sillä putket sijaitsevat katseilta piilossa talon rakenteissa. Omakotitalon putkiremontti kannattaakin aloittaa asiantuntijan tekemällä putkiston kartoituksella.

 

Taloturva on Suomen johtava omakotitalojen putkiremonttien tekijä sukitusmenetelmällä

Taloturva on vuonna 2011 perustettu täysin kotimainen perheyritys, jolla on 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa. Me olemme tehneet menestyneesti yli 10 000 putki- ja viemäriremonttia.

Meiltä omakotitalon putkien ilmainen viemärikuvaus

Kodin viemäri altistuu monenlaisille syövyttäville aineille päivittäin. Vuosien saatossa viemäriputkisto alkaa materiaalista riippuen rapistua, reikiintyä, halkeilla ja lasittua. Näin vanha viemäriputkisto voi aiheuttaa vakavan vesivahinkoriskin. Tämän lisäksi putkistossa kulkevat kaasut voivat synnyttää reikiä putken yläosaan, jolloin putkesta vuotaa kaasuja hengitysilmaan ja aiheuttaa näin terveysriskin.

Toisin sanoen viemärin kuntoa kannattaa tarkkailla. Me tarjoamme omakotiasujille maksuttomia viemärikuvaksia, joissa edustajamme kuvaa viemärin sisältäpäin viemärikameran avulla. Näin pystytään näkemään viemärin sisäpinta ja arvioimaan putkiston todellinen kunto. Saat tarvittaessa kuvauksen päätteeksi tarjouksen viemäriremontista tai -huollosta.

Viemärikuvaus sisältää

  • Viemärin kuvauksen erikoiskameralla
  • Asiantuntijan arvion putkiremontin ja huollon tarpeesta
  • Tulosten läpikäynnin asiantuntijan kanssa
  • Tarvittaessa tarjouksen viemäriremontista tai -huollosta

TILAA ILMAINEN PUTKIEN KUVAUS

Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä niin tulemme kuvaamaan omakotitalosi viemärin sekä konsultoimme sinua putkiremonttiin liittyen veloituksetta.

Näin tunnistat VIEMÄRIN KUVAAMISEN TARPEEN

  • Viemäri vetää ajottain huonosti
  • Viemärikuvausta ei olla tehty useampaan vuoteen
  • Putkisto on yli 25 vuotta vanha
  • Talon sisäilmassa on lievää viemärin hajua

Jos yksi tai useampi väittämä pitää paikkansa, suosittelemme lämpimästi viemärikuvauksen varaamista.

Huonokuntoinen OMAKOTITALON putkisto KUVATTUNA

Tässä on esimerkki miltä omakotitalosi putkien kunto voi näyttää kun kuvaamme sen. Vain kuvaamalla selvität oikean tarpeen ja voit päättää järkevimmän ratkaisun.

Mietityttääkö kotisi putkiston kunto? Selvitä se maksutta!

Kartoitus on omakotiasujille täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.