LVIturva vahvistaa modernia johtamisjärjestelmäänsä vaihtamalla toimitusjohtajan

uusi toimitusjohtaja

LVIturva vahvistaa modernia johtamisjärjestelmäänsä vaihtamalla toimitusjohtajan

LVIturva vahvistaa modernia johtamisjärjestelmäänsä vaihtamalla toimitusjohtajan

Pohjolan LVIturva Oy on yksi Suomen menestyneimmistä ja nopeimmin kasvavista LVI-alan yrityksistä. LVIturva on arvosteltu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kahtena vuonna peräkkäin. Tämän menestyksen taustalta löytyy moderni johtamisjärjestelmä, jonka ajatuksena on, että neljä silmää näkee paremmin kuin kaksi. LVIturva:lla ei ole johtajia perinteisessä muodossa vaan johtajia ovat johto- ja ohjausryhmät joiden jäsenet vaihtuvat vuosittain. Tämän johtamisjärjestelmän toimivuuden vahvistamiseksi siirtyy LVIturva:n perustaja, suurin omistaja ja toimitusjohtaja Juha-Matti Kemppainen pois operatiivisestä toiminnasta hallituksen puheenjohtajaksi.

“Yrittäjän ja perustajan väistyminen yrityksen johdosta antaa tilaa muille ja vahvistaa johtamisfilosofiamme toteutumista käytännössä. Tarkoituksemme on siirtyä yrittäjävetoisesta johtamisesta organisoituun johtamismallliin. Uskon, että tällä muutoksella meille avautuu mahdollisuus saavuttaa liiketoiminnassamme satojen miljoonien liikevaihto” – Juha-Matti Kemppainen

Juha-Matti Kemppainen jatkaa kokopäiväisenä hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen puheenjohtajan tehtävä on johtaa LVIturva:n strategiatyötä, kehittää uusia liiketoimintamalleja, sekä tukea ja sparrata toimitusjohtajaa.

Uudeksi toimitusjohtajaksi Juhana Kilpeläinen

Pohjolan LVIturva Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty LVIturva:n toinen perustaja ja varatoimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen. Juhana on nykypäivän huippujohtaja, jolla on erittäin kokonaisvaltainen käsitys liiketoiminnasta, sekä kyky rakentaa moderni toimintaympäristö.

“Lähdemme yhdessä rakentamaan LVIturva:lle mallin, jossa perinteinen johtaja on tarpeeton ja johtamisen toteuttavat työntekijät. Olemme eläneet LVIturva:ssa luovan StartUpin aikaa ja näen, että nyt on hyvä aika kehittää luodut toiminnat tehokkaiksi, sekä vahvistaa LVIturva:n perustekemistä.” – Juhana Kilpeläinen

Kiinnostaako sinua työskennellä yhdessä Suomen parhaassa työpaikassa? Katso avoimet työpaikat ja lähetä meille hakemus!

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!