Kymppi kuukaudessa suomalaisiin palveluihin tekee 10 000 uutta työpaikkaa

osta työtä Suomeen

Kymppi kuukaudessa suomalaisiin palveluihin tekee 10 000 uutta työpaikkaa

Osta työtä Suomesta -päivää vietetään taas joulukuun ensimmäisenä perjantaina 1.12. Kiinnitä sinäkin huomiota tuotteiden tai palvelujen kotimaisuuteen ja tue suomalaista työtä.

Kun suomalaisilta kysytään, mistä tunnistaa kotimaisen tuotteen tai palvelun, lähes jokainen mainitsee laadun yhdeksi tunnuspiirteeksi. Lisäksi vastaajat pitävät suomalaisen työnteon kulttuuria ja moraalia korkeana.

Katso katugallup videolta, miksi ihmiset luottavat kotimaiseen työhön.

Päivän ideoinut Suomalaisen työn liitto laskee, että jos jokainen suomalainen lisää kotimaisten tuotteiden tai palvelujen kulutusta kympillä kuussa, siitä syntyisi vuositasolla noin 10.000 työpaikkaa.

Kun ostaa palvelun ulkomailta, rahat päätyvät ulkomaille. Kun taas ostaa palvelun Suomesta, verot jäävät suomalaisten hyväksi.

LVIturva pyrkii omalla työllään edistämään suomalaisen työn arvostusta sekä viemään sitä myös ulkomaille. Vuosi 2017 on ollut meille kansainvälistymisen vuosi: keväällä aloitimme viemärisukitukset Ruotsissa.

Ollaan siis ylpeitä siitä, mitä teemme. Jokainen alallaan.

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!