VIDEO: Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

Video: Näin putkiremontti sujui!

Perhearki viemäriremontin keskellä

VIDEO: Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

”Nyt meillä on varmuus”

Julia ja Olli asuvat Hyvinkäällä kolmen lapsensa kanssa. Kun vuonna 1956 rakennetussa omakotitalossa oli ajankohtaista toteuttaa viemäriremontti, valittiin toteuttajaksi Taloturva (ent. LVIturva). Lapsiperheen arkea oli mahdollista pyörittää myös remontin keskellä.

Perhe on asunut nykyisessä kodissaan parin vuoden ajan. Talon betoninen pääviemäri oli alkanut ajan saatossa rapautua, joten sen käyttöikää päätettiin lisätä ennen kuin vahinkoja pääsisi tapahtumaan. Taloturvan henkilökunta kävi kuvaamassa rakennuksen viemärit, ja viemäreiden kunto kävi selvästi ilmi kuvatuista videoista. Viemäriremontin valintaan vaikutti paitsi palvelun hinta, myös muiden asiakkaiden suositukset.

– Päädyimme Taloturvaan pitkälti Ollin työkaverin kokemusten perusteella, Julia mainitsee.

Remontin etenemisestä tiedotettiin kattavasti

– Remontti kesti neljä päivää, ja asuin täällä sen ajan ekaluokkalaisemme kanssa. Taloturva toimitti meille kuivakäymälän, eikä vettä saanut luonnollisesti laskea viemäriin, mutta hanasta sitä sai kyllä ottaa, Olli muistelee.

Työntekijöiden lähtiessä kotiin remonttipäivien jälkeen Olli oli useimmiten vielä töissä ja ekaluokkalainen koulussa. Jokaisen remonttipäivän päätteeksi Taloturvan henkilökunta soittikin Ollille kertoakseen remontin etenemisestä. Näin joka ilta tiedettiin, mistä seuraava päivä alkaisi.

– Heillä oli tuossa pihalla pakettiauton näköinen auto, jossa he tekivät kaikki teknisemmät valmistelutyöt ja viemärisukkien leikkaukset. He tulivat sisälle vasta valmiin tavaran kanssa ja asensivat ne viemäreihin, Julia kertoo.

Viemäri on kunnossa seuraavat vuosikymmenet

Perhe on tyytyväinen siihen, että heillä on remontin jälkeen varmuus siitä, että putket ovat tällä hetkellä kunnossa. Ne tulevat myös kestämään seuraavat vuosikymmenet. 

kokemuksia kuva 6 1

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!