Taloturvan luotettavuus ja ammattitaitoisuus ratkaisivat

Humalmäen onnistuneet remontit

Taloturvan luotettavuus ja ammattitaitoisuus ratkaisivat

Hannu Humalamäki sekä hänen vaimonsa ovat remontoineet vuonna 1964 rakennettua omakotitaloaan vuosien varrella ahkerasti. Vuonna 2013 toteutettiin Taloturvan toimesta käyttövesiremontti ja vuonna 2016 viemäriremontti. Viemäriremontti sai alkunsa alkuperäisen putkiston korkeasta iästä sekä tukoksista kielivistä oireista. Hannu on ollut tyytyväinen Taloturvan toimintaan molempien remonttien perusteella.

167-neliöisen omakotitalon toisessa päässä on erillinen asunto, jossa asuu tällä hetkellä Hannun äiti. Hannu havaitsi, että viemärit alkoivat osoittaa merkkejä tukoksista. Myös putkien korkea ikä huoletti.

– Vaivoja oli, jotka viittasivat tukoksiin. Mietin myös, että miten rautaputket kestävät, Hannu Humalamäki summaa.

Kaupat tehtiin luottavaisin mielin

Hannu pyysi tarjouksia viemäriremontin toteuttamiseksi useammalta yritykseltä, omien sanojensa mukaan lähemmäs 20 paikasta. Taloturvasta Hannulla oli aiempaa kokemusta kolme vuotta aiemmin tehdyn käyttövesiremontin perusteella.

– Lopullisen päätöksen ratkaisi tietysti aikaisempi positiivinen kokemus yrityksestä sekä ajankohta, eli se viikko milloin remontti tehtiin. Äitini on iäkäs ja hän asui palvelutalossa sen aikaa kun remonttia tehtiin. Siksi oli tärkeää, että remontti saatiin sopivalle viikolle, Hannu kertoo valintaan vaikuttaneita tekijöistä.

– Taloturvan myyjä oli putkiammattilainen, joka osasi esittää asiansa ja selostaa prosessin siten, että pystyin luottavaisin mielin kaupat tekemään, Hannu lisää.

“Ammattitaitoiset asentajat oli!”

Remontti alkoi työmaan valmistelulla ja suojauksilla, jonka jälkeen päästiin käsiksi itse viemäreihin. Remontin toteutus vei yhteensä kuusi ja puoli päivää. Hannun kuvailee Taloturvan työskentelyä huolelliseksi.

– Ammattitaitoiset asentajat oli! Seurasin työntekoa ja kun näin maallikkona miettii, niin ei remonttia olisi tämän nopeammin voinut kyllä tehdä, Hannu summaa.

“Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu”

Viemäriremontti pyyhki huolet talon vesiasioiden osalta pois Hannun harteilta. Kaikki vesiputkistoihin liittyvät remontit on nyt tehty. Remontin jälkeen ovat viemärit toimineet ongelmitta ja ennen remonttia vaivanneet erilaiset oireet ovat poissa.

– Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu ja nyt homma toimii suunnitellusti, Hannu kertoo.

– Voin suositella Taloturvaa. Meidän tarvitsemamme kokonaisuudet onnistuivat heidän kauttaan, emmekä ole pettyneet!

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!