Remontoitu lämpöverkko tuo taloudellisia hyötyjä ja miellyttää silmää

Lahdensivun lämpöverkkoremontti

Remontoitu lämpöverkko tuo taloudellisia hyötyjä ja miellyttää silmää

Taloturva teki Pirjo ja Pekka Lahdensivun omakotitaloon lämpöverkkoremontin. Lopputulokseen tyytyväiset Lahdensivut arvostavat sekä taloudellisia että esteettisiä hyötyjä, joita remontti heille toi.

Lahdensivut asuvat Nokialla kolmikerroksisessa omakotitalossa. Talo on valmistunut vuonna 1960, ja Lahdensivut ovat asuneet siinä nyt 24 vuotta. Talosta on pidetty hyvää huolta, ja sitä on remontoitu useaan otteeseen vuosien aikana.

– Periaatteessa talo on remontoitu lattiasta kattoon vähintään kerran. Tämä lämpöverkon uusiminen oli todennäköisesti viimeinen isompi remontti, Pekka toteaa.

Kilpailukykyinen hinta ja asiantuntemus ratkaisivat

Lahdensivut olivat pohtineet, että lämpöverkko pitäisi remontoida. Remonttiin ryhtymistä pohdittiin sekä taloudellisuuden että turvallisuuden näkökulmasta.

– Jos tästä talosta joskus luopuu, on helpompi myydä, kun ei tarvitse pelätä vaurioita. Ajateltiin, että rakenteissa kulkeva 55 vuotta vanha putkisto kannattaa uusia, ennen kuin jokin mutka alkaa vuotaa.

Lahdensivuille ennestään tuntematon Taloturva otti oikealla hetkellä yhteyttä Pekkaan ja tarjosi kotiin kartoituskäyntiä. Tämän myötä pariskunta päätti teettää remontin ja kilpailutti kolme eri toimijaa, joista tekijäksi valittiin sekä hinnan että ammattitaidon perusteella Taloturva.

– Tein hintavertailua ja tutustuin yritysten taustoihin. Taloturvan hinta oli kilpailukykyinen, ja lisäksi kotonamme käynyt Mikko Karppinen kertoi remonttiin liittyvistä asioista ja esitteli yritystä hyvin seikkaperäisesti, Pekka kertoo.

tekstikuva

“Kokonaisuus meni hyvin alusta loppuun”

Lahdensivujen remontissa talon lämpöverkko uusittiin kokonaan. Uudet lämpöputket asennettiin rakenteiden pinnalle, jonka lisäksi kaikki talon 14 patteria uusittiin ja niihin asennettiin elektroniset termostaatit.

– Remontti sujui erittäin hyvin ja kesti seitsemän työpäivää. Vanhat patterit ja muut remonttijätteet lähtivät aina päivän päätteeksi Taloturvan kyydissä pois, eikä meidän tarvinnut huolehtia tällaisista.

– Uudet termostaatit ovat helpompia säätää. Lisäksi tässä on kyllä ihan tällainen esteettinenkin hyöty, että patterit ovat hyvännäköiset. Varmasti myös talon arvo nousee tällaisen remontin myötä, Pekka toteaa lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!