Nummenpäät kiittävät taloturvaa huolellisesta työstä

Lahdenpään lämpöverkkosaneeraus

Nummenpäät kiittävät taloturvaa huolellisesta työstä

Aulikki ja Pertti Nummenpään omakotitalon lämpöverkko kaipasi saneerausta. Maalämpöön liittymisen myötä myös lämmitystehoa kaivattiin hieman lisää. Alkuperäistä lämpöverkkoa remontoimaan kutsuttiin työkaverin suosittelema Taloturva.

Aulikin ja Pertin omakotitalo valmistui Rimmilään vuonna 1978. Kuten Aulikki toteaakin, on talo rakennettu alusta loppuun saakka itse – jopa puut ovat pariskunnan omasta metsästä. Taloon on vuosien varrella tehty käyttövesiremontti ja nyt vuorossa oli lämpöverkon remontointi.

– Ajateltiin, että kun molemmat ikäännytään, niin halutaan laittaa kaikki kuntoon. Meillä kävi vesivahinkoja käyttövesipuolella, joka uusittiin vahinkojen myötä. Nyt oli pelko, että sementin alla kulkeviin lämpöputkistoihin tulee vahinko, Aulikki kertoo remontin syistä.

Luotettavuus ja työnjälki vakuuttivat

Nummenpäät tutustuivat Taloturvaan Aulikin työkaverin kautta, jonka kotona Taloturva teki käyttövesiremonttia. Kun Nummenpäät kävivät seuraamassa remonttia ja näkivät yrityksen toimintamallin, he päättivät teettää myös oman lämpöverkkoremonttinsa Taloturvalla.

– Loppusilauksen päätökselle teki työkaverin luona tehty remontti. Menimme katsomaan sinne, kun remonttia tehtiin. Ajateltiin, että onpa upeaa, miten hienosti homma hoituu, Aulikki muistelee.

– Luotettavuus, siisteys ja se jälki, mitä oli tehty, vakuuttivat meidät. Se toiminta näytti kaikin puolin niin hyvältä, että päätettiin valita Taloturva tekemään remontti myös meille.

tekstikuva

“Vaikka elettiin remontin keskellä, tällä ei näyttänyt remontilta!”

Aulikin mukaan noin viikon kestänyt remontti eteni asukkaiden kannalta vaivattomasti. Remontin myötä uusi lämpöputkisto on näkyvillä ja pattereiden määrää on lisätty.

Kiitosta pariskunnalta saa Taloturvan asentaja, jolla oli valmis näkemys siitä, miten uudet putket kannattaisi sijoittaa.

– Asentajalla oli tosi hyvin hanskassa, että miten on viisasta tehdä ja missä putkien kannattaa kulkea. Saatiin niitä piiloon esimerkiksi keittiökalusteiden taakse. Hän teki tosi hienosti sen homman.

– Vaikka elettiin täällä remontin keskellä, täällä ei näyttänyt remontilta, eikä remontista ollut meille vaivaa. Pikemminkin päinvastoin – asentaja oli sosiaalinen, joten saatiin hänestä seuraa tänne maalle, Aulikki nauraa.

Lämpöä riittää nyt kovillakin pakkasilla

Aulikki ja Pertti huomasivat eron lämmitystehossa heti remontin jälkeen. Pinnalla kulkevien lämpöputkien ja lisättyjen pattereiden ansiosta lämpöä riittää kovillakin pakkasilla.

– Heti remontin jälkeen tuli kovat pakkaset ja lämpöä riitti! Eron huomasi heti, Aulikki kertoo.

Lopputulokseen tyytyväiset Nummenpäät ovat suositelleet Taloturvan palveluita ystävilleen. Erityisesti pariskuntaa miellytti Taloturvan huolellisesti tehty kokonaisuus ja remontin lopuksi tehdyt tarkastukset.

– Kaikki tehtiin huolellisesti, eikä missään oikaistu! Joskus on joutunut remontista reklamoimaan, mutta tässä ei ollut mitään huomautettavaa, Aulikki kiittää.

– Remontin lopuksi asentaja selosti ja opasti laitteiden toimintaa. Muutaman kuukauden päästä Taloturva kävi vielä tarkastamassa, että toimiiko kaikki. Meille selostettiin kaikki kärsivällisesti ja sellaisella kielellä, että mekin ymmärsimme.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Lue blogistamme:

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!