”Lopputulos oli vielä parempi kuin osas ajatella!”

Salonmaan lämpöverkkoremontti

”Lopputulos oli vielä parempi kuin osas ajatella!”

Liisa ja Jouko Salomaan vuonna 1972 rakennettu talo on pitkälti heidän omaa käsialaansa – vain pakolliset putki-, sähkö- ja muuraustyöt teetettiin aikoinaan ulkopuolisilla ammattilaisilla. Taloa on remontoitu säännöllisesti ja laajennettu vuonna 1986.

Nyt talon alkuperäinen lämpöverkko kaipasi saneerausta.

– Sanotaan näin, että muutama vuosi on mietitty lämpöverkkoremonttia. Putket menee lattian alla ja kai niilläkin joku ikä on, minkä ne kestää. Mitään vuotoja ei ollut vielä, mutta remontti oli ennaltaehkäisevä toimenpide, Jouko Salomaa kertoo.

tekstikuva

Taloturva vakuutti Salomaat

Taloturvan Salomaat löysivät lehti-ilmoituksen perusteella. Yrityksen edustaja tuli käymään Liisan ja Joukon luona ja tarjous remontista saatiin ripeästi. Taloturvan valinnassa painoivat nopean palvelun lisäksi nykyaikaisten komposiittiputkien käyttö. Valinta todettiin oikeaksi remontin edetessä.

– Remontti kun edistyi niin valinta sen kuin varmistui, kun kattoi asentajan työskentelyä. Ties mitä tekee ja millain tekee.

Salomailla tehty remontti koski talon alkuperäistä osaa, jossa 10 patteria putkistoineen uusittiin. Uudet komposiittiputket kulkevat siististi jalkalistojen päällä ja ylempää vedetyt putket on piilotettu kevyen kotelon sisään.

– Tuli puheeks, että semmosta koteloakin on. Ois tullut vähän iso homma, jos ois kaikki lattian rajaa pitkin vedetty. Edessä oli kaks isoa vitriiniä, joissan on yhteensä 400 erilaista kynttilänjalkaa. Vitriinit ois pitänyt siirtää.

Lämpöverkkoremontti eteni lupausten mukaan ja valmistui viikossa. Salomaiden elämää remontti ei häirinnyt, eikä pariskunta joutunut siivoushommiin remontin päätteeksi. Lopputulos saakin Salomailta

– Ei aiheuttanut pätkääkään sotkua. Jäljet siivottiin saman tien pois. Imuri oli koko ajan vieressä, kun porattiin. Kyl se on niin siistii hommaa, Jouko kehaisee.

– Patteri luovuttaa hiukan paremmin lämmön, eli tasasempaa lämpöö kuin vanhoilla pattereilla. Lattian alla menevistä putkista ei tarvitse enää huolehtia.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Lue blogistamme, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!