Lämmitysputkien ja pattereiden uusiminen sekä kattilan uusiminen, Kyröskoski

milloin patteriremontti

Lämmitysputkien ja pattereiden uusiminen sekä kattilan uusiminen, Kyröskoski

”Tämä oli todellinen taidonnäyte”

Syksyllä 2013 Pohjolan Taloturva teki lämmitysremontin 60-luvun omakotitaloon Pirkanmaalle.

– Talon aiemmat asukkaat eivät olleet tehneet keskuslämmitys- tai patteriremonttia koko aikana. Itse halusin tehdä remontin, jotta talossa on turvallisempi asua, kertoo Pirkko Keskitalo-Kanervisto.

Remontin toteuttajaksi oli muutamia vaihtoehtoja, mutta Taloturvan valintaan syyt olivat selvät. – Meillä käynyt myyjä osasi esittää asiansa niin, että naisihminenkin sen ymmärsi. Kuljimme talossa paikat läpi ja hän kertoi asiantuntevasti ja ymmärrettävästi, mitä remontissa tapahtuisi ja miten se kannattaisi toteuttaa, Pirkko kertoo.

– Valintaan vaikutti myös se, että Taloturva lupasi siivota jälkensä huolella ja viedä vanhan lämmityskattilan ja muut remonttijätteet pois, hän jatkaa. Remontti sujui ongelmitta ja erityisen iloinen Pirkko on siitä, miten mallikkaasti vanhan lämmityskattilan siirtäminen onnistui.

– Kattila sijaitsi kellarikerroksen pannuhuoneessa, joten se oli melko hankala kuljettaa sieltä kokonaisena pois. Pelkäsin, että jos kattila joudutaan pilkkomaan, olisi koko talo mustan pölyn vallassa.

– Taloturvan asentajat olivat kuitenkin niin taitavia, että kattila saatiin nostettua kokonaisena pois. Tämä oli todellinen taidonnäyte ja olen erittäin kiitollinen heidän ammattitaidostaan, Pirkko iloitsee. Lämmityskattilan vaihdon jälkeen taloon vaihdettiin uudet patterit sekä lämmitysputket.

– Vanhat putket kulkivat lattian alla, mutta uudet laitettiin seinän ja katon rajaan. Nyt minun ei tarvitse enää pelätä, että lattian alla puhkeaisi vanha putki, hän kertoo. Koko remontti sujui täsmälleen, kuten Pirkko halusi ja odotti.

– Työ tehtiin kuten oli sovittu; kun töihin tullaan, niin siellä tehdään töitä. Paussit pidetään, mutta ei poistuta työmaalta, Pirkko kertoo.

Lue blogistamme, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!