Ilmainen kartoitus iski Joniin – kesäloman päätteeksi talon viemäri oli saneerattu

Erityisiä asumisjärjestelyjä ei Rapasella tarvittu

Ilmainen kartoitus iski Joniin – kesäloman päätteeksi talon viemäri oli saneerattu

Joni Rapasen vuonna 1962 rakennettu omakotitalo on vuosien varrella remontoitu kauttaaltaan. Remonttikierroksen loppuun saattamiseksi hän päätti teettää viemäriremontin. Taloturva toteutti saneerauksen asukkaiden lomareissun aikana, jolloin erityisiä asumisjärjestelyitä ei tarvittu.

– Ryhdyin viemäriremonttiin, koska alkuperäiset valurautaputket olivat jo yli 50 vuotta vanhat. Kun talo alkaa muutenkin olla pitkälti remontoitu, oli viemäriremonttikin hyvä tehdä. Jos joskus tarvitsee laittaa talo myyntiin, menee se huomattavasti helpommin ja nopeammin kaupaksi tämän myötä, Joni kertoo remontin taustoista.

– Viemäreissä ei sinänsä ollut mitään ongelmaa, vaan enemmän huoletti niiden ikä ja putkien murtumariskit.

Taloturva toteutti ilmaisen kartoituksen

Joni törmäsi Taloturvaan etsiessään netistä ja erilaisilta foorumeilta tietoa putkiliikkeistä, sekä asiakkaiden kokemuksista. Taloturva oli niiden yritysten joukossa, jotka tarjosivat ilmaista viemärikartoitusta remonttitarpeiden selvittämiseksi.

– Minulla ei ollut hajuakaan, paljonko talon alla menee tätä valurautaputkea. Kartoituksen ja sen yhteydessä tehdyn viemärikuvauksen myötä sain tiedon, kuinka paljon putkea on, ja missä kunnossa ne ovat.

– Heillä oli mukana myös malliputki, josta näki, millainen valmis putki tulee olemaan, kun sukitus tehdään valurautaputken sisään. Tämä oli ihan vakuuttava yksityiskohta, Joni muistelee.

Remontti tehtiin lomareissun aikana

Ennen päätöstä remonttiin ryhtymisestä Joni kartoitti vielä remontin hintatietoja samantapaisissa taloissa asuvilta tuttaviltaan. Kun hinnassa päästiin yhteisymmärrykseen, ja aikataulutkin sopivat yhteen, päätettiin remontti tehdä.

– Taloturvalla sattui olemaan kesälomien päätteeksi kalenterissa tilaa juuri sillä viikolla, kun me lähdimme lomareissulle.

– Sanoin, että kun tulen takaisin, niin sotkut pitää olla siivottu ja remontti valmis. Se oli toiveeni ja sen he täyttivät, Joni toteaa.

Lopputulos yllätti

Viemärisaneerauksen myötä talon remonttikierros saatiin täyteen. Sopimusten mukaan sujuneeseen remonttiin Joni on tyytyväinen, ja kertoo viemäreiden toiminnan muutoksen yllättäneen hänet.

– Ajattelin, ettei muutosta hirveästi huomaisi, mutta viemärit vetävät nyt selkeästi paremmin. Lavuaarit tyhjenevät entistä nopeammin, Joni kertoo.

– Erityisen tyytyväinen olen siihen, että toivomani aikataulu piti. Siihen voi olla tosi tyytyväinen, koska se on nykyään kaikissa saneerausprojekteissa melko harvinaista, Joni toteaa lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton omakotitalon viemärikuvaus tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!