Heikki Suutarinen: “Uusimme lämpöverkon riskien minimoimiseksi”

Suutarisen rintamamiestalon käyttövesiremontti

Heikki Suutarinen: “Uusimme lämpöverkon riskien minimoimiseksi”

Anja ja Heikki Suutarinen ovat asuneet vuonna 1957 rakennetussa rintamamiestalossaan Tampereella jo 28 vuotta. Vuosien varrelle on mahtunut useita remontteja, joista käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit on toteutettu Taloturvan toimesta. Kahden remontin kokemuksella pariskunta on valmis suosittelemaan yritystä muillekin.

– Meidän asiakassuhde Taloturvan kanssa alkoi, kun uusittiin käyttövesiputket tähän taloon pari vuotta sitten. Emme olleet kuulleet yrityksestä aiemmin, mutta luottamussuhde syntyi, kun heidän edustaja kävi meillä esittelemässä palveluita, Heikki Suutarinen kertoo.

– Totta kai hinnallakin oli vaikutusta. Pyysimme tarjoukset parista muustakin yrityksestä, mutta Taloturvan hinta oli kohdallaan. Kun takana on iso yritys ja ammattitaitoista väkeä, on helppo lähteä tekemään yhteistyötä.

“Päätettiin uusia lämpöverkko ennen kuin on pakko”

Taloturvan kanssa tehty käyttövesiremontti lujitti Suutaristen luottamussuhdetta yritykseen entisestään. Kun he pohtivat talon vanhoja, rakenteiden alla kulkevia lämpöputkia ja niiden mahdollisia vuotoriskejä, he päättivät riskien minimoimiseksi ryhtyä myös seuraavaan remonttiin yrityksen kanssa.

– Kun oli hyviä kokemuksia käyttövesiremontista, päätettiin antaa lämpöverkon remontointikin Taloturvalle. Vanha putkisto oli rakennettu 1950-luvulla, joten oletimme, että uusiminen on lähiaikoina edessä. Riskien minimoimiseksi päätimme tehdä remontin ennen kuin on pakko, Heikki toteaa.

– Myös talon myynti tulee meillä jossain vaiheessa eteen. Aina se on helpompi myydä, kun on nämä isot remontit tehty.

“Remontti toteutettiin sopimuksen mukaisesti”

Suutariset tilasivat remontin avaimet käteen -palveluna, jolloin sopimukseen kuului suunnittelun ja asennuksen lisäksi myös vanhojen pattereiden kierrätys, sekä asunnon loppusiivous remontin päätteeksi.

– Mitään ongelmia ei ollut, vaan kaikki hoitui sopimuksen ja toiveidemme mukaan. Uudet putket ovat hyvin siroja komposiittiputkia, jotka kulkevat rakenteiden pinnalla ja tulevat kolmikerroksisen talomme eri kerroksiin lattian läpi, Heikki kertoo remontista.

– Sopimukseen kuului, että Taloturva vei vanhat patterit pois. Remontin jälkeen sieltä tuli useampi kaveri hoitamaan loppusiivouksen. Mitään pettymyksiä ei tullut, vaan kaikki meni, kuten olimme ajatelleetkin, Heikki kiittelee.

“Ammattimiehiltä homma käy!”

Suutariset ovat tyytyväisiä heillä toteutettuun remonttiin. Ammattilaisten toteuttamaan lämpöverkkoon voi luottaa turvallisin mielin, eikä mahdollisia piilovahinkoja tarvitse pelätä.

– Meidän kannalta arvokas asia on myös se, että Taloturvan tekijät ovat ammattilaisia – silloin homma sujuu! Heidän tekemänsä remontti tuo turvaa tullessaan, eikä enää tarvitse pelätä, että jonkin putki vuotaa rakenteissa ja aiheuttaa vahinkoa.

– Uskallan suositella Taloturvaa! Nyt on kaksi isoa remonttia takana ja molemmat ovat sujuneet hyvin, Heikki toteaa lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!