Uusi aurinkopaneeliarvonta herättää kiinnostusta – vielä on aikaa osallistua

aurinkopaneeliarvonta

Uusi aurinkopaneeliarvonta herättää kiinnostusta – vielä on aikaa osallistua

Edellinen järjestämämme arvonta oli huikea menestys ja tästä johtuen päätimme käynnistää uuden arvonnan tänä vuonna. Tämän ovat jo monet huomanneetkin – Facebook-ilmoituksemme aiheesta on kerännyt jo satoja tykkäyksiä. Paketti, johon kuuluu aurinkopaneeleja asennuksineen jopa 10 000 euron edestä, selkeästi kiinnostaa. Jälleen kerran olemme erittäin iloisia siitä, että aurinkoenergia on näin suuressa suosiossa Suomessa. Nousevat sähkönsiirtomaksut, kasvava huoli ilmastosta ja aurinkoinen kesä ovat varmasti saaneet yhä useammat harkitsemaan aurinkosähköä.

Osallistu arvontaan (palkintona aurinkopaanelit asennuksineen jopa 10 000 € edestä)

Kiinnostaako aurinkosähkö? Varaa maksuton aurinkosähkökartoitus
Monia omakotiasukkaita kiinnostaa itse tuotettu aurinkosähkö, mutta he kaipaavat lisää tietoa aiheesta. Juuri tämän takia tarjoamme maksuttomia aurinkosähkökartoituksia. Kartoituksessa selvitämme omakotitalon kelpoisuuden aurinkosähkön tuottoon ja annamme käytännöllistä tietoa aurinkoenergiaan liittyen. Laskemme myös tarjouksen juuri sellaiselle aurinkosähkökokonaisuudelle, joka sopii asukkaille parhaiten. Jos sattuu niin, että ostat paneelit ja voitat arvonnan, me hyvitämme kulut.

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!