Paneelit kannattaa hankkia kaamoksen aikana – vielä ehdit hyödyntää tilaisuuden!

kaamos ale

Paneelit kannattaa hankkia kaamoksen aikana – vielä ehdit hyödyntää tilaisuuden!

Usein omakotiasujat asentavat aurinkopaneeleja talojensa katolle keväällä ja kesällä. Tämä on toki ymmärrettävää, mutta niin kuin jo monet tietävätkin, syksy ja talvi ovat myös erittäin otollista aikaa aurinkopaneelien hankkimiselle. Tämä johtuu tietenkin 10 % alennuksesta, jonka saa Energiaturvan asentamiin aurinkosähköjärjestelmiin tammikuun loppuun asti.

Olen kiinnostunut aurinkosähköstä, mutta mistä oikein aloitan?

Aloita aurinkosähkökartoituksesta! Olemme huomanneet, että monet omakotiasukkaat ovat kiinnostuneita aurinkopaneeleista, mutta aivan liian moneen kysymykseen puuttuu vastaus. Aurinkosähkökartoituksen avulla selvität mm. miten hyvin kotisi sopii aurinkosähkön tuottamiseen ja mikä määrä paneeleja olisi paras juuri sinun taloutesi tarpeisiin. Kartoituksessa asiantuntijamme jakaa hyödyllistä käytännön tietoa aurinkosähköstä ja jättää juuri sinulle sopivan tarjouksen aurinkopaneelikokonaisuudesta.

Ai niin – aurinkosähkökartoitus on täysin maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Talotturva - Kotisi kumppani

TILAA ILMAINEN VIEMÄRIKUVAUS TALOTURVALTA

Asiakastyytyväisyytemme on 98% tutkitusti.
Kuvaamme ennen vuotta 1985 valmistuneen omakotitalosi putket täysin ilmaiseksi etkä sitoudu mihinkään. Vältä siis vesivahingot helposti tietämällä viemäriesi ja putkiesi kunto.

Varaa viemärikuvaus antamalla tietosi lomakkeella