Paneelit kannattaa hankkia kaamoksen aikana – vielä ehdit hyödyntää tilaisuuden!

kaamos ale

Paneelit kannattaa hankkia kaamoksen aikana – vielä ehdit hyödyntää tilaisuuden!

Usein omakotiasujat asentavat aurinkopaneeleja talojensa katolle keväällä ja kesällä. Tämä on toki ymmärrettävää, mutta niin kuin jo monet tietävätkin, syksy ja talvi ovat myös erittäin otollista aikaa aurinkopaneelien hankkimiselle. Tämä johtuu tietenkin 10 % alennuksesta, jonka saa Energiaturvan asentamiin aurinkosähköjärjestelmiin tammikuun loppuun asti.

Olen kiinnostunut aurinkosähköstä, mutta mistä oikein aloitan?

Aloita aurinkosähkökartoituksesta! Olemme huomanneet, että monet omakotiasukkaat ovat kiinnostuneita aurinkopaneeleista, mutta aivan liian moneen kysymykseen puuttuu vastaus. Aurinkosähkökartoituksen avulla selvität mm. miten hyvin kotisi sopii aurinkosähkön tuottamiseen ja mikä määrä paneeleja olisi paras juuri sinun taloutesi tarpeisiin. Kartoituksessa asiantuntijamme jakaa hyödyllistä käytännön tietoa aurinkosähköstä ja jättää juuri sinulle sopivan tarjouksen aurinkopaneelikokonaisuudesta.

Ai niin – aurinkosähkökartoitus on täysin maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!