Huippusuositun aurinkopaneeliarvonnan voittaja löytyi Jyväskylästä!

voittaja aurinkopaneeliarvonta

Huippusuositun aurinkopaneeliarvonnan voittaja löytyi Jyväskylästä!

Järjestimme hiljattain 12 paneelin aurinkosähköjärjestelmän arvonnan ja onnekas voittaja on nyt tiedossa! Tällä kertaa voitto osui jyväskyläläiselle Katriina Tammilehdolle. Voitto osuikin hyvään saumaan, sillä hän on miehensä kanssa juuri rakennuttamassa itselleen uutta taloa. Tammilehto on myös kirjoittanut voitosta blogissaan. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa – hyvä mieli tarttuu helposti Katriinan kuvaillessa kokemustaan.

Energiaturvan toimitusjohtaja Ilkka Nissisen tuntuu olevan miltei yhtä mielissään kuin voittaja. ”Oli aivan mahtavaa luovuttaa palkinto!” Nissinen toteaa. ”Lisäksi mielestäni on hienoa, että aurinkosähkö kiinnostaa suomalaisia näin paljon. Osallistuneita oli tuhansia. Varmasti kohoavat sähkönsiirtohinnat ovat myös osaltaan vaikuttaneet asiaan.”

Nissisellä on vielä vinkki kaikille aurinkopaneeleista haaveileville: ”Uusi arvonta saattaa tulla yllättävän nopeasti – kannattaa olla hereillä ja seurata Energiaturvan Facebook-sivua!

Talotturva - Kotisi kumppani

TILAA ILMAINEN VIEMÄRIKUVAUS TALOTURVALTA

Asiakastyytyväisyytemme on 98% tutkitusti.
Kuvaamme ennen vuotta 1985 valmistuneen omakotitalosi putket täysin ilmaiseksi etkä sitoudu mihinkään. Vältä siis vesivahingot helposti tietämällä viemäriesi ja putkiesi kunto.

Varaa viemärikuvaus antamalla tietosi lomakkeella