Aurinkopaneeliarvonnan ehdot

Arvonnan ehdot

1. Järjestäjä

Taloturva Oy

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 1.9.2020-31.8.2021

3. Kilpailuun osallistuminen ja palkinto

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Poislukien Taloturva Group Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 31.8.2021 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta Taloturvalla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailun palkintona on enintään 12 paneelin aurinkosähköjärjestelmä kilpailun voittajan kokonaan tai osittain omistamaan omakotitaloon. Aurinkopaneelien asennus ja aurinkosähköjärjestelmän käyttöopastus sisältyvät palkintoon.

Kiinteistön on oltava omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, joka sijaitsee Suomessa Taloturvan toimialueella. Jos ostetun aurinkoenergiajärjestelmän hinta jää alle palkintosumman, erotusta ei hyvitetä. Kustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista.

4. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Taloturva Group Oy

Osoite: Härkähaankuja 5, 01730 Vantaa

Puhelinnumero: 040 706 8354

www-osoite: www.taloturva.fi

Rekisterin tietosisältö:

Nimet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet

Tietolähteet:

Taloturva Group Oy:n konsernin yritysten (Taloturva Oy, VVStrygg Norden AB) markkinointi- ja sosiaalisen median kanavat, joiden kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa.

Rekisterin tarkoitus:

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon. Valitessasi uutiskirje Omakotiasujan tilauksen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköisen uutiskirjeen, jonka tilauksen voi perua koska tahansa.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Mietityttääkö kotisi putkiston kunto? Selvitä se maksutta!

Kartoitus on omakotiasujille täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!