Putkiremontti maksaa itsensä takaisin

Omakotitalon putkiremontti

Putkiremontti maksaa itsensä takaisin

”Putkiremontti nostaa asunnon hintaa ja vähentää myyntiaikaa”

Putkiremontti käy lompakon päälle, mutta sen tekeminen maksaa itsensä itsensä lähes kokonaan takaisin. Käyttövesiremontin hinta koostuu työn määrästä ja käytettävistä materiaaleista. Tämä käy ilmi Helsingin OP-Kiinteistökeskuksen pääkaupunkiseudulla tekemästä selvityksestä.

Selvityksen mukaan putkiremontti nostaa kerrostaloasunnon neliöhintaa 3151 eurosta 4001 euroon. Asunnon arvo kallistuu neliöltä siis keskimäärin 850 eurolla, joten ”omistajan osuus” remontista olisi 150 euroa neliöltä.

Selvityksessä todettiin myös, että putkiremontti Helsingissä jopa puolittaa asunnon myyntiajan.

Asiasta uutisoi Kauppalehti 8.7.2013

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/putkiremontti+maksaa+itsensa+lahes+kokonaan/201307455863

Putkiremontti omakotitaloon

Pohjolan LVIturva Oy tarjoaa putkiremontteja pääasiassa omakotitaloihin. Putkiremontin vaikutusta omakotitalon arvoon ei ole suoraan tutkittu, mutta varsinkin yli 30 vuotiaissa omakotitaloissa putkiremontti lyhentää talon myyntiaikaa merkittävästi. Myyntiajan lyhenemisellä on selvästi vaikutusta myös omakotitalon myyntihintaan ja näin ollen uskomme, että putkiremontti on ehdottomasti järkevä investointi myös omakotitaloissa.

Putkiston kuntokartoitus omakotitaloon

Putkiremontti on hyvä aloittaa remonttitarpeen kartoittamisella. Kartoittaja on asiantuntija, joka pystyy selkeästi kertomaan putkiston nykytilanteen ja ohjeistamaan, milloin remontti olisi järkevää toteuttaa. Pohjolan LVIturva Oy tarjoaa kaikille omakotitaloasiakkailleen maksuttoman kuntokartoituksen. Toimialueinamme ovat tällä hetkellä Keski-Suomi, Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu.

Tilaa maksuton putkiston kartoitus kotiisi tästä.

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!