Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

uusi patteri

Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

Helppo lämmitysremontti Pohjolan LVIturva:lta

Kun etsit tekijää talosi lämmitysremonttiin, on syytä kääntyä ammattilaisten puoleen. Lämmitysremontti on yksi kodin suurimmista remonteista. Siksi se kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Me LVIturva:ssa teemme asiakkaillemme aina maksutta kartoituksen, suunnitelman ja tarjouksen tulevasta remontista. Omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut asennustiimimme takaa laadukkaan lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa kotiisi maksuton kartoitus.

Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

Uudistamalla lämmitysjärjestelmää voit säästää vuositasolla erittäin merkittäviä summia rahaa. Lämmitysjärjestelmä koostuu lämmityskeskuksesta ja lämmönjakoverkostosta. Lämmityskeskus huolehtii lämmön tuottamisesta ja verkosto vastaa lämmön jakamisesta. Se miten tehokkaasti järjestelmät hoitavat tehtävänsä vaikuttaa suoraan kiinteistön energialaskuun. Uudistamalla lämmityspatterit ja putkiston säästät vuodessa jopa 20% energialaskussa.

Lämmitysputkien ikä on n. 40 vuotta.

Useimmissa omakotitaloissa patteriverkosto on rakennettu rautaputkesta lattian sisään. Rautaputkesta rakennetun patteriputkiston tekninen ikä on n. 40 vuotta. Jos mietitään, että omakotitalon rakenteissa kulkee n. 150m rautaista patteriputkistoa, putkistossa on n. 50 liitoskohtaa ja putkiston on yli 40 vuotta vanha, on vesivahinko vain ajan kysymys. Jos talosi on yli 40 vuotta vanha on putkiston uusiminen ajankohtainen. Tässä yhteydessä kannattaa uusia myös lämmityspatterit, termostaatit ja venttiilit.

Lämmitysremontti kotiinne jopa viidessä päivässä ilman lämpökatkoja

LVIturva on kehittänyt lämmitysremonteille oman lämmitysremonttikonseptin. Pystymme toteuttamaan lämmitysputkiston ja patterien uusimisen kotiinne jopa viidessä päivässä ilman lämpökatkoja. Tämän lisäksi teillä on täysi mahdollisuus asua kotonanne remontin ajan. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan kotinne lämmitysremontista. Kysy myös digitaalisia Danfoss patteritermostaatteja. 

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!

ONko sinulla omakotitalo? LIITY ILMAISEKSI & SAAT ETUJA

Liity nyt Omakotitaloasuja-listalle ilmaiseksi niin saat lukuisia etuja asumiseen liittyen ja voit voittaa mahtavia palkintoja. Kaikki liittyneet saavat heti rahanarvoisen putkiremonttioppaan liittymislahjana veloituksetta.